Register

If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Punk
    Join Date
    May 2015
    Posts
    262
    In-Game Name(s)
    Ericson Riversparks
    Post Thanks / Like

    How to connect to the new SARP Host IP?

    In-Game Name: Ericson_Riversparks
    Date: 11/05/2020
    Your Question:
    I've had some difficulties connecting to a new host. The server on my client claims it has moved to a new client but once I put in the number, it says retrieving information. I restarted my router too but it still doesn't connect.

  2. #2

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    3,582
    Post Thanks / Like
    Try putting 51.81.48.32:4500

    ▐▓█▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▓▌░▄▄▄▄▄░
    ▐▓█░░▀░░▀▄░░█▓▌░█▄▄▄█░
    ▐▓█░░▄░░▄▀░░█▓▌░█▄▄▄█░
    ▐▓█▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▓▌░█████░
    ░░░░▄▄███▄▄░░░░░█████░




  3. #3
    9 Year Veteran 500 Posts Ⲉ$'s Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Age
    24
    Posts
    740
    In-Game Name(s)
    Murdock
    Post Thanks / Like
    Try to re-install your SAMP, it will work

    Pending Player.



  4. #4
    Punk
    Join Date
    May 2015
    Posts
    262
    In-Game Name(s)
    Ericson Riversparks
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Gold View Post
    Try putting 51.81.48.32:4500
    I tried this but it keeps saying Retrieving information and doesn't show anything.


    Quote Originally Posted by Ⲉ$ View Post
    Try to re-install your SAMP, it will work

    Pending Player.
    I did, but it's still not working. I'm assuming maybe the area I was in was RAGE banned or something, I'm not sure what's causing this issue.

  5. #5
    Probationary Administrator 500 Posts Bradley's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    England
    Posts
    767
    In-Game Name(s)
    Brad Cooper.
    Post Thanks / Like
    Just a few questions to troubleshoot.

    - Have you tried restarting your router?

    - do you have any mods installed?

    - Is it just SARP that's not working?
    | Brad Cooper | Level 25 |

    IG Status : Active | Forums Status : Active





    Factions!
    Spoiler!



    Families!
    Spoiler!


    Community Staff Jobs!
    Spoiler!

  6. #6
    Punk
    Join Date
    May 2015
    Posts
    262
    In-Game Name(s)
    Ericson Riversparks
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Bradley View Post
    Just a few questions to troubleshoot.

    - Have you tried restarting your router?

    - do you have any mods installed?

    - Is it just SARP that's not working?
    -Yeah, I restarted it but didn't work.

    -No, I do not.

    -Yeah. I connected to other servers as a test and everything seems to be working fine, but when I try to connect to SARP, nothing comes up.

  7. #7
    Punk
    Join Date
    May 2015
    Posts
    262
    In-Game Name(s)
    Ericson Riversparks
    Post Thanks / Like
    Ah, the issue has now been fixed. It appears that it was a range ban, but the ban has been lifted and I am able to play again.

    Thanks guys for the help! I appreciate it and this thread can now be closed.

  8. #8
    Probationary Administrator 500 Posts Bradley's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    England
    Posts
    767
    In-Game Name(s)
    Brad Cooper.
    Post Thanks / Like
    Glad you managed to get it working! Closed.
    | Brad Cooper | Level 25 |

    IG Status : Active | Forums Status : Active





    Factions!
    Spoiler!



    Families!
    Spoiler!


    Community Staff Jobs!
    Spoiler!

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Click to connect to Discord (San Andreas Roleplay)Click to go to the official San Andreas Multiplayer websiteDownload Teamspeak